„Fascinujeme mě potenciál potravin, bylin a jejich vliv na lidské tělo.“

Poskytuji poradenství v oblasti výživy s individuálním přístupem zaměřeným na klienta. Mým cílem je inspirovat ke správných stravovacích návykům a edukovat o vhodnosti a nevhodnosti některých potravin.

Původně jsem vystudovala bakalářský obor Biomateriály pro medicínské využití na VŠCHT a aktuálně jsem studentkou Nutriční terapie a Fytoterapie na Škole Klinické Naturopatie, jsem zakladatelkou blogu cookmeslow.cz, kde prakticky a hravě předávám informace nabyté ze školy ve formě receptů a jednoduchých tipů. Baví mě experimentovat s lokálními, ale i neobvyklými potravinami. Vytvářím recepty odlehčené od pšeničné mouky a kravského mléka, které jsou v dnešní době nadužívané.

Jsem milovnicí zdravé stravy a mámou rozverného Mojmíra.